Doug DeVos předsedou Světové federace přímého prodeje

19.11.2014 11:35

Prezident společnosti Amway Doug DeVos byl zvolen předsedou Světové federace přímého prodeje (WFDSA). WFDSA sdružuje více jak 60 národních asociací přímého prodeje. Byla založena v roce 1978 a představuje hlavní globální asociaci přímého prodeje, který celosvětově produkuje tržby ve výši téměř 200 miliard dolarů.

Doug DeVos předsedou Světové federace přímého prodeje
Foto: Amway
Popisek: Prezident společnosti Amway Doug DeVos.

Doug DeVos střídá ve funkci předsedy federace Alessandra Carlucciho ze společnosti Natura a bude působit na této pozici do října 2017. „V současnosti chtějí lidé více nezávislosti a možnosti stanovit si vlastní cíle, než kdykoli v minulosti. Chtějí smysluplnou práci, která dodává jejich životu a okolí přidanou hodnotu. To představuje obrovskou příležitost právě pro přímý prodej,“ říká Doug deVos. 

„Alessandro Carluccio vykonal mnoho pro šíření těchto myšlenek. Těším se, že budu moci pokračovat v jeho práci tak, aby stále více lidí na celém světě vnímalo přímý prodej  jako možnost jak zlepšit vlastní život a zároveň pomáhat žít šťastněji ostatním,“ dodává.

Syn jednoho ze zakladatelů Amway  v současnosti již ve WFDSA působí ve výkonném výboru, je také bývalým předsedou asociace přímého prodeje v USA. V současnosti působí společně se Stevem Van Andelem v čele Amway, největší společnosti přímého prodeje na světě.

O společnosti Amway

Amway je největší společností přímého prodeje na světě a podle žebříčku časopisu Forbes 28. největší americká soukromá firma. V roce 1959 ji založili Jay Van Andel a Rich DeVos ve městě Ada v USA. Nyní působí ve více než 100 zemích po celém světě zahrnující Asii, Afriku, Austrálii, Evropu a Severní a Jižní Ameriku.

V roce 2013 činily celosvětové tržby Amway 11,8 miliardy USD, v Česku Amway dosáhla tržeb ve výši 326 milionůkorun.

Amway má více než 21 000 zaměstnanců po celém světě a další 3 miliony Amway distributorů. V Česku má Amway aktuálně 17 zaměstnanců a 25 266 distributorů a registrovaných zákazníků.

Amway nabízí více než 450 výrobků v oblasti krásy, výživy a domácnosti skrze značky NUTRILITETM (doplňky stravy), ARTRISTRYTM, beautycycleTM (kosmetika) či AMWAY HOMETM (výrobky pro péči o domácnost).

Všechny výrobky Amway vychází z vývoje ve vlastních výzkumných střediscích. Více než 700 vědců provede ročně přes půl milionu testů zaručujících nejvyšší kvalitu a bezpečnost. Amway vlastní 1000 patentů a dalších 800 jich je v procesu registrace.

Amway kvůli rostoucí poptávce investovala loni 375 milionů dolarů do výzkumu a vývoje, zejména do vlastních podniků ve Washingtonu, Californii, Michiganu, ale také v Indii, Číně či Jižní Koreji. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…