Duel Jaromíra Soukupa - nový politický diskusní pořad na TV Barrandov

11.05.2017 8:48

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov odvysílá nový politický diskusní pořad – Duel Jaromíra Soukupa. Premiérový díl plný aktuálních otázek a pádných argumentů startuje již dnes večer na televizi Barrandov.

Duel Jaromíra Soukupa - nový politický diskusní pořad na TV Barrandov
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Duel Jaromíra Soukupa připravuje pro televizi Barrandov, podobně jako další publicistické a zpravodajské formáty, vydavatelství Empresa Media. Tento pořad bude TV Barrandov vysílat živě každý čtvrtek ve 20.55. Jak už samotný název napovídá, role moderátora diskuze se ujme generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

„V současné chvíli se vývoj politické situace v naší zemi den ode dne mění a lidé neustále přijímají informace, které jsou pod neustálým vlivem médií a jejich vlastníků. Televize Barrandov chce tímto pořadem poskytnout věcnou diskusi dvou politiků, ze které si již sami diváci vytvoří svůj vlastní názor,“ řekl Jaromír Soukup.  

Hosty prvního dílu a hlavními diskutéry budou první místopředseda hnutí ANO 2011 Jaroslav Faltýnek a předseda Poslanecké sněmovny a místopředseda ČSSD Jan Hamáček. Těšit se můžete na aktuální informace k současné vládní krizi i návrhy jejího řešení.

Sledujte premiérový díl pořadu Duel Jaromíra Soukupa již tento čtvrtek ve 20.55 na TV Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec