EDU Effective: Připravte se na dobu pokoronavirovou dotovaným online studiem MBA za 13 459 Kč a podpořte charitu

30.03.2020 16:03

Nezisková organizace EDU Effective, z.s. ve spolupráci s partnery a dobrovolníky z celého světa připravila unikátní online vzdělávací program Effective MBA pro dospělé studenty na bázi micro-learningu (15 minutové bloky).

EDU Effective: Připravte se na dobu pokoronavirovou dotovaným online studiem MBA za 13 459 Kč a podpořte charitu
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Počítač

Délka programu je připravena na deset měsíců s možností studovat i více denních bloků a tím zkrátit dobu studia. Školné za celé studium je jen 13 459 Kč (495 EUR) a je snížené o 50 %, jako pomoc studentům v době koronavirové krize.  

Cílem EDU Effective je umožnění studia pro studenty z celého světa bez ohledu na jejich finanční situaci a možnosti. “Jsme propagátoři mikrolearningu, pravidelných kratších lekcí (15 minut denně) s možností splnění více lekcí najednou, či posunutím lekce na další den/dny, pokud se v daný den student k výuce nedostane. Micro-learning  je účinná metoda ve vzdělávání dospělých zaměstnaných studentů a pomůže jim vytvořit si cenný návyk - pravidelný čas pro svůj osobní rozvoj,” řekl předseda správní rady EDU Effective PhDr. Pavel Makovský, Ph.D., MBA.  

Krédem EDU Effective je, že vzdělávání nemá být přístupné jen elitám a vyvoleným, ale všem, kteří se vzdělávat chtějí a mají k němu předpoklady. Proto také EDU Effective vznikla a díky dárcům a práci dobrovolníků a dalších poskytuje své programy za velmi nízké ceny. Navíc 5% posílá na charitativní účely.

”Podívejme se na koronavirovou pandemii jako na příležitost. Věnujte 15 či 30 minut denně svému rozvoji a připravte se na dobu pokoronavirovou s EDU Effective MBA za zlomkovou ”koronavirovou” cenu oproti standarním školným díky naší dobrovolnické práci. Co nám dá 15 minut na sociálních sítích? Rozhodně ne tolik, jako nové znalosti a zkušenosti internetového světa, který pracuje pro vás. Navíc s možností bezplatného vyzkoušení programu Effective MBA,” dodal předseda správní rady EDU Effective.

Studenti mají k dispozici diskusní fóra pro výměnu názorů, kladení otázek, získávání zkušeností, seznámení se a komunikaci mezi studenty z celého světa. EDU Effective neustále doplňuje a aktualizuje videa a další materiály s jediným cílem, kterým je rozvoj, zlepšování se, úspěch a sladění pracovního, rodinného a studijného života studentů. Lektoři EDU Effective přečetli a shlédli tisíce videí, článků, webů a dalších podkladů a vybrali ty nejlepší materiály pro rozvoj a přínos studentům. Díky tomu se studenti mohou seznámit s názory, zkušenostmi a tipy manažerů ze všech oblastí businessu , z velkých, středních i malých firem, startupů, jako jsou Uber, Amazon, Microsoft, AirBnB a dalších.”.

Programy jsou také plánované s časovou rezervou na jejich dokončení. A to vše za zlomkové ceny, než tradiční školy. Neboť je naším cílem pomoci co největšímu počtu pracujících studentům z celého světa. 

Hlavní výhody micro-learning Effective MBA:

  • Patnáctiminutové denní bloky (možno jich abslovovat více denně nebo nějaký den vynechat)

  • Deset měsíců či méně

  • Další blok se otevře po splnění předchozího bloku

  • Výběr z 5 specializací: Executive Management, Startups and Entrepreneurship, Projektový management, Marketing pro 21století nebo Coaching, Mentoring a Leadership

  • Možnost studia v anglickém jazyce nebo v kombinaci českého a anglického jazyka

  • Effective MBA je určen pro minimálně absolventy středních škol s praxí 

  • Zahájení studia je kdykoli, klidně již dnes

  • Garance 30 denního vrácení zaplaceného školeného

  • Platit školené lze i na splátky

  • Studenti jsou součástí mezinárodní komunity a mohou tak sdílet své zkušenosti, znalosti, vědomosti a navzájem si pomáhat

  • Studenti jsou motivovaní dokončit své studium - získat stipendium, pokud studium včas dokončí 

  • Studium Effective MBA pomáhá charitě – za každého úspěšného absolventa posíláme příspěvek na charitu

  • Podporuje dobrovolnickou práci – díky té můžeme poskytovat vzdělávání za částku v přepočtu 495 EUR

  • Akreditace IES a ICI

  • Certifikace ISO

  • Akademický partner LIGS University z USA

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…