ELTON hodinářská otevřela novou prodejnu v Ostravě

12.12.2014 14:20

Společnost ELTON hodinářská, jediný výrobce českých hodinek tradiční značky PRIM, otevřela v pátek 12. prosince svou největší značkovou prodejnu. Kromě kompletního sortimentu zde budou k vidění i unikátní modely ze specielních a limitovaných edic.

ELTON hodinářská otevřela novou prodejnu v Ostravě
Foto: red
Popisek: ELTON hodinářská otevřela novou prodejnu v Ostravě

Prodejna, která se nachází v samém srdci severomoravské metropole, v budově Nová Karolina Park, nabídne kompletní sortiment náramkových hodinek z produkce společnosti ELTON hodinářská, a.s. Aktuálně největším lákadlem pro zákazníky je limitovaná edice SPARTAK 60 L.E. , inspirovaná prvními československými náramkovými hodinkami, které byly zhotoveny právě před 60 lety.  

Pro milovníky hodinek je připraven i doplňkový sortiment, včetně zcela nové publikace Ing. Libora Hovorky s názvem Hodinky Prim 1954 – 1994. Na zákazníky nové ostravské prodejny navíc čeká překvapení v podobě speciální nabídky, kterou mohou využít až do Vánoc.

Nová prodejna ELTON hodinářská se nachází v budově Nová Karolina Park, architektonicky výjimečné moderní budovy, tvořící pomyslnou vstupní bránu do nově urbanizovaného území Nová Karolina v centru Ostravy. Prodejna bude pro zákazníky otevřená každý den, další informace najdete na www.prim.cz

ELTON hodinářská, a.s., z Nového Města nad Metují, jediný český výrobce tradiční značky PRIM, je ryze česká soukromá firma, která je zakladatelem a zároveň jediným nositelem více než šedesáti pěti let tradice výroby náramkových hodinek v České republice. Současná výroba navazuje na bohatou historickou tradici, rozvinula ji a obohatila o zcela nové přístupy ve vztahu k zákazníkovi. Společnost se dnes zaměřuje zejména na mechanické hodinky, vyrobené na zakázku, přímo dle individuálních přání každého zákazníka. Zákazník jako budoucí majitel hodinek dostává ten nejširší prostor k tomu, aby určil konečnou podobu svých hodinek.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…