ERV Evropská pojišťovna je nejlepší specializovanou pojišťovnou roku 2013

20.05.2014 16:31

ERV Evropská pojišťovna opět uspěla v prestižní anketě Pojišťovna roku a už po osmé v řadě se stala nejlepší specializovanou pojišťovnou. Anketu pořádá Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM) ve spolupráci s Českou asociací pojišťoven (ČAP) a odborným serverem oPojištění.cz.

ERV Evropská pojišťovna je nejlepší specializovanou pojišťovnou roku 2013
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

ERV Evropská pojišťovna je rekordmanem, protože z titulu Pojišťovna roku se těší každoročně už od roku 2006. Stejně tomu bylo i při letošním 14. ročníku ankety Pojišťovna roku. „Máme samozřejmě radost, že nás většina makléřů řadí už neuvěřitelných osm let za sebou na první příčku ve specializovaných pojišťovnách,“ říká ředitel obchodu a marketingu ERV Evropské Ondřej Rušikvas a dodává: „Rozhodně se snažíme, abychom vítězství opět obhájili. Našim klientům nabízíme perfektní a komplexní služby, například pojištění šité na míru podle účelu cesty.“

Cílem ankety Pojišťovna roku je přispět ke všeobecné kultivaci českého pojišťovnictví, posílit jeho image jako významného sektoru ekonomiky a dále zviditelnit jeho nejlepší hráče. Každý z více než sedmi set pojišťovacích makléřů registrovaných ČNB dostává příležitost zamyslet se nad kvalitou a rozsahem služeb pojistitelů a porovnat jejich výkony. Vysokou prestiž si anketa vydobyla především tím, že hodnocení profesionálů vychází z podrobné znalosti jednotlivých produktů i z jejich osobních zkušeností s kvalitou poskytovaných služeb. „Makléři ocenili ve svém hodnocení ERV Evropské pojišťovny především její kvalitní pojistné programy pro jednotlivce i firmy, individuální přístup, vysoké finanční krytí a velice rychlou likvidaci škod,“ říká k ocenění Zdeňka Indruchová, výkonná ředitelka Asociace českých pojišťovacích makléřů.

ERV Evropská pojišťovna je součástí největší světové skupiny cestovních pojišťoven, patří do rodiny ERGO a Munich Re, jedné z vedoucích světových zajišťoven. Toto silné mezinárodní zázemí jí umožňuje být i v České republice nositelkou světových trendů ve svém oboru. ERV pojišťovna nabízí nejširší spektrum vysoce kvalitních produktů od pojištění pro individuální jednorázové cesty přes celoroční pojištění až po skupinové pojištění pracovních cest. Již posedmé v řadě byla Asociací českých pojišťovacích makléřů zvolena Pojišťovnou roku v kategorii Specializovaný pojistitel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …