Energetický regulační úřad zveřejnil předběžné cenové rozhodnutí, kterým se stanovuje podpora

28.12.2015 13:22

Předběžná verze cenového rozhodnutí Energetického regulačního úřadu č. X ze dne Y, kterým se stanovuje podpora pro podporované zdroje energie, které nejsou uvedeny v oznámení Evropské komise ze dne 11. června 2014 Státní podpora SA.35177 (2014/NN) – Česká republika - Podpora výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů energie a jejichž podpora je uvedená v § 1 odst. 1 písm. a) a b) nařízení Rady (EU) č. 2015/1589 a považuje se za existující podporu a dále ve smyslu ustanovení § 1 odst. 1 Nařízení vlády XX/2015 Sb., o podpoře elektřiny a tepla z podporovaných zdrojů energie není s právem Evropské unie v rozporu.

Energetický regulační úřad zveřejnil předběžné cenové rozhodnutí, kterým se stanovuje podpora
Foto: ERÚ
Popisek: ERÚ

S ohledem na skutečnost, že Nařízení vlády o podpoře elektřiny a tepla z podporovaných zdrojů energie dosud neprošlo celým legislativním procesem, neboť vláda uložila ministru průmyslu a obchodu vypracovat konečné znění nařízení vlády, Energetický regulační úřad předkládá pracovní verzi cenového rozhodnutí, kterým se stanovuje podpora pro podporované zdroje energie, které nejsou uvedeny v oznámení Evropské komise ze dne 11. června 2014  Státní podpora SA.35177 (2014/NN) – Česká republika - Podpora výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů energie a jejichž podpora je uvedená v § 1 odst. 1 písm. a) a b) nařízení Rady (EU) č. 2015/1589 a považuje se za existující podporu a dále ve smyslu ustanovení § 1 odst. 1 Nařízení vlády XX/2015 Sb., o podpoře elektřiny a tepla z podporovaných zdrojů energie není s právem Evropské unie v rozporu.

Předběžná verze CR POZE

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…