Epson získal dvě ocenění EDP 2014

01.06.2014 16:49

Tiskárna triček SureColor F-2000 a papír Japanese Kozo Paper Thin vyhrály ocenění EDP.

Epson získal dvě ocenění EDP 2014
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Výrobky Epson zaznamenaly dvojnásobný úspěch v podobě ocenění Evropské asociace digitálního tisku (EDP) 2014, která byla minulý týden vyhlášena na veletrhu FESPA Digital.  Asociace EDP označila tiskárnu Epson SureColor SC-F2000 za „Nejlepší tiskárnu pro přímý tisk na oděvní textil“ a papír Japanese Kozo Paper Thin za „Nejlepší médium bez pojiva v roli“.

Ocenění EDP jsou uznáním nejlepší inovativní technologie, která byla uvedena na trh digitálního tisku v daném roce.                         

SureColor SC-F2000

SureColor SC-F2000: První tiskárna triček Epson pro přímý potisk oděvů umožňuje malým a středním firmám nabízet nový design triček a nové tiskové služby. Tiskárna spojuje vysoký výkon s nízkými náklady na údržbu a provoz a dodává se včetně softwaru Garment Creator společnosti Epson, jenž například obsahuje funkci kalkulace nákladů, která výpočtem množství a ceny použitého inkoustu odhaduje náklady na každou práci.

Japanese Kozo Paper Thin

První médium Epson inspirované Japonskem, Japanese Kozo Paper Thin, je průsvitný papír pro inkoustový potisk z přírodních vláken jedné z odrůd moruše, jehož hmotnost je pouhých 34 gsm, přesto je pevný a odolný. Kombinace potahu a inkoustu poskytuje vysokou sytost barev, vhodnou zejména pro špičkové fotografie, výtvarné umění a design interiérů. Tento papír pro potisk pigmentovými inkousty, může být používán na výrobu různorodých produktů, jako jsou japonské paravány, dělící přepážky místností a dokonce papírová okna.

Duncan Ferguson, evropský ředitel divize Pro Graphics společnosti Epson, říká: „Ocenění EDP se uděluje za vynikající inovace na poli digitálního tisku, takže získat dvě ceny v jednom roce je úspěch, na který jsme vskutku hrdí. Jak tiskárna SureColor SC-F2000, tak i papír Japanese Kozo Paper Thin různými způsoby prezentují náš přístup k zákazníkům, jimž poskytujeme výrobky, které jim umožňují prozkoumávat nové příležitosti na nových trzích.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…