Era: Svět odměn získal během prvního měsíce 60 tisíc členů

22.10.2014 13:56

Věrnostní program Ery, Svět odměn, využívá pouhý měsíc od spuštění téměř 60 tisíc klientů. Ve druhém týdnu dokonce během jediného dne překročil počet registrovaných hranici sedmi tisíc. Za první měsíc fungování věrnostního programu si klienti „vydělali“ už více než jeden milion bodů, které mohou proměnit za atraktivní odměny podle svého vlastního výběru.

Era: Svět odměn získal během prvního měsíce 60 tisíc členů
Foto: erasvet.cz
Popisek: Era

„Tak masivní přírůstek klientů, kteří se registrovali do Světa odměn během prvního měsíce, nás příjemně překvapil. Takový úspěch předčil naše očekávání,“ říká Michal Prokeš, manažer Ery zodpovědný za Svět odměn. „Nejaktivnější klient již získal více než dva tisíce bodů. Největší zájem je o možnost nechat si nasbírané body připsat ve formě peněz na stavební spoření či penzijní připojištění a pak také proměnit body za bankovní služby zdarma. Obojí se shoduje s našimi očekáváními, což dokládá, že naše klienty dobře známe a dokážeme jim nabídnout služby, které skutečně využijí,“ říká Prokeš. Celkově se již utratilo přes 25 tisíc bodů. „Velmi nás potěšilo, když jsme zjistili, že první klient, který si vlastní aktivitou vydělal 100 bodů, daroval celou částku na charitu,“ doplňuje.

Za první měsíc nasbírali klienti ve Světě odměn více než milion bodů, z toho 950 tisíc získali za finanční operace, které realizovali s Erou, zbytek tvoří body, jež klienti načerpali za nákupy u partnerů programu.

„Člen Světa odměn nepotřebuje žádnou další věrnostní kartičku, k získání výhod mu plně postačí platební karta, což klienti vítají. Stejně jako možnost účet pohodlně ovládat přes internetové bankovnictví,“ vysvětluje Michal Prokeš. Ve Světě odměn klienti získávají body při každé platbě debetní kartou či kreditkou. Další body se jim připisují například za platby z účtu, za využívání kontokorentu, sjednání úvěru či aktivaci Era smartbankingu. Extra body se připočítávají i při každém nákupu kartou u obchodních partnerů programu. Z průzkumu Ery vyplynulo, že plných 94 % dotázaných preferuje u věrnostních programů jednoduchý a přehledný princip fungování, proto má ve Světě odměn každý bod peněžní hodnotu, která odpovídá jedné koruně, čímž odpadá složité přepočítávání.

Členství v programu je dobrovolné. Klienti si ho mohou aktivovat on-line v internetovém bankovnictví Era portálu, telefonicky přes klientské centrum na čísle 495 800 100 či osobně v jakémkoliv Era finančním centru.

Současnými partnery programu jsou: Humanic, Hervis Sports, Siko koupelny a kuchyně, EuroOil, Euronics, Kasa.cz, Knihy Dobrovský, Delmas a Eta.

Více informací získáte na www.svetodmen.cz

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…