Era má pro klienty průhledné platební karty MasterCard

11.09.2012 9:44

Era představuje novou řadu platebních karet vyrobených z transparentních matných plastů. Designový koncept pro všechny typy karet ctí tento moderní a nezvyklý materiál a akcentuje jednoduchost, která je krédem značky Era. Nové karty Debit MasterCard jsou nástupcem Maxkaret, jejichž vydávání bylo ukončeno k 30. 6. 2012.

Era má pro klienty průhledné platební karty MasterCard
Foto: erasvet.cz
Popisek: Era

„Nově vydávané karty mají totožné funkcionality, na které byli klienti zvyklí u Maxkaret. Dají se použít jak v pobočkách České pošty a Era finančních centrech, tak v bankomatech a u obchodníků. Směle minimalistické jednobarevné karty pro nejmladší klienty doplňují karty s elegantním potiskem vytvářejícím mozaiky ze základních geometrických útvarů,“ popisuje Aleš Pospíšil, výkonný ředitel Řízení segmentů Poštovní spořitelny.

Maxkarty, které mají klienti v tuto chvíli v držení, jsou samozřejmě nadále platné a jejich vlastnosti se nemění. Karty Debit MasterCard jsou na rozdíl od Maxkaret embosované a nabízí všem svým držitelům vyšší uživatelský komfort.

„Kromě služeb, které platební karta poskytuje, je pro mnoho klientů důležitý i její design. Od klasického barevného plastu se karta postupem času proměnila v osobitý doplněk, který se stává součástí image držitele. I platební karty jdou s dobou a čas od času potřebují „nový kabát“. Jsme proto velmi potěšeni, že můžeme ve spolupráci s ČSOB uvést do Čech sestavu atraktivních průhledných platebních karet na úplně nové platformě Debit MasterCard, “ říká Pavel Javorský, obchodní ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku. Ve světě již byly vyrobeny i platební karty s dalšími neobvyklými vzhledovými efekty a povrchy. Například karty s duhovým efektem nebo jinak využívající odrazu a lomu světla, fosforeskující či příjemně vonící.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je globální platební a technologická společnost. Zajišťuje fungování nejrychlejší procesní sítě platebních transakcí na světě. Propojuje uživatele, finanční instituce, firmy, vlády a společnosti ve vice než 210 zemích a územích. Produkty a řešení MasterCard dělají každodenní obchodní aktivity – jako nakupování, cestování, řízení byznysu a financí – jednodušší, bezpečnější a efektivnější pro každého. Následujte nás na Twitteru @mastercardnews, diskutujte s námi na The Heart of Commerce Blog a odebírejte naše novinky.

Era a Poštovní spořitelna jsou obchodní značky Československé obchodní banky, a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…