Eurovia: Lesní cesta v Hradci Králové je již opravená

05.08.2013 11:44

Opravená lesní cesta už opět slouží svému účelu. V pátek 26. července závod Hradec Králové slavnostně předal stavbu „Oprava lesní cesty Hradečnice II“, kterou realizoval pod vedením hlavního stavbyvedoucího Petra Matějky pro investora stavby Městské lesy Hradec Králové a.s.

Eurovia: Lesní cesta v Hradci Králové je již opravená
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

 Místní komunikace „Hradečnice“ je součástí lesní dopravní sítě Města Hradec Králové.  Začíná u Lesního hřbitova v Hradci Králové – Malšovicích (u závory), pak trasa probíhá středem lesních pozemků, které jsou vlastnictvím města a končí napojením na místní komunikaci na konci lesního komplexu před obcí Bělečko.

 Trasa cesty „Hradečnice“ je součástí historické cesty „Žitavská stezka“. Oprava druhého úseku cesty „Hradečnice“ je v délce 2,739 km. Součástí opravy cesty jsou i úpravy stávajících připojení bočních lesních cest a také úprava povrchu stávajících skládek dřeva podél cesty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…