Exkluzivní informace v TÝDNU s prezidentem na TV Barrandov!

04.05.2017 15:31

Česko žije demisí vlády, kterou před dvěma dny ohlásil premiér Bohuslav Sobotka. Jak bude řešit současnou vládní krizi prezident České republiky Miloš Zeman, oznámí vůbec poprvé v diskusním pořadu TÝDEN s prezidentem již dnes večer na TV Barrandov.

Exkluzivní informace v TÝDNU s prezidentem  na TV Barrandov!
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Ve čtvrtek 4. května v hlavním vysílacím čase odvysílá televize Barrandov speciální díl diskusního pořadu s prezidentem České republiky Milošem Zemanem, který kromě toho, že shrne a okomentuje všechny podstatné události tohoto týdne, exkluzivně prozradí, co si myslí o překvapivém kroku šéfa kabinetu Bohuslava Sobotky, zda podpoří nové sestavení vlády na pět měsíců, či navrhne předčasné volby.

Moderování diskuse s hlavou státu se opět ujme generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup. „Velmi si cením toho, že právě televize Barrandov může občanům České republiky tuto exkluzivní informaci od prezidenta Miloše Zemana zprostředkovat. Vnímám to jako ocenění naší práce v mediální branži,“ uvedl Jaromír Soukup.

Sledujte speciální díl pořadu TÝDEN s prezidentem již tento čtvrtek ve 20.15 na TV Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…