FAEI: Téma týdne - Rekonvalescence je zásadně důležitá

22.09.2017 10:50

Pokud jsme dobře pojištěni, očekáváme po nehodě od pojišťovny především peníze. Čím víc, tím lépe. Podle Lubomíra Netolického, manažera pojištění poúrazové péče od Generali, jsou ale důležité také služby, které nás postaví znovu na nohy.

FAEI: Téma týdne - Rekonvalescence je zásadně důležitá
Foto: Archiv
Popisek: Podle Lubomíra Netolického, manažera pojištění poúrazové péče od Generali, jsou důležité také služby, které člověka po autonehodě postaví znovu na nohy.

„Rekonvalescence je zásadně důležitá, aby lidé měli co nejvyšší šanci vrátit se zpět do normálního života. Proto jsme se rozhodli kromě finančních prostředků poskytovat i naturální plnění – tedy lázeňské a rehabilitační služby, které skutečně pomohou s uzdravením,“ říká Netolický v rozhovoru pro portál Finančního a ekonomického institutu (FAEI.cz).

Generali přišla s novinkou v podobě pojištění poúrazové péče v rámci autopojištění v březnu 2017. „V polovině roku jsme podepsali smlouvu s tisícím motoristou,“ říká Lubomír Netolický.

„Limity pojistného plnění ve formě služby jsme nastavili na základě dosavadních zkušeností z této oblasti. Tedy na základě reálných případů. Na většinu těžkých úrazů je postačující limit 250 000 Kč, limit 500 000 Kč pokryje veškeré potřebné náklady na péči prakticky u všech těžkých úrazů,“ informuje Netolický.

Rozhovor uzavírá sérii článků na téma poúrazová péče, kterou portál FAEI.cz přinášel od pondělí ve své rubrice TÉMA TÝDNE. Celý text si můžete přečíst zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…