FN Brno nabízí zaměstnancům školku pro děti

13.06.2018 20:52

Začátkem července 2018 zahájí ve Fakultní nemocnici Brno svoji činnost nová školka, která je určena výhradně dětem zaměstnanců nemocnice.

FN Brno nabízí zaměstnancům školku pro děti
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

FN Brno chce tímto krokem významně pomoci s hlídáním dětí jak zdravotním sestrám a dalším nelékařským zdravotnickým pracovníkům, tak všem zaměstnancům nemocnice. Provozovatelem jsou Školky a jesle Elánek, které mají v Brně již několik svých poboček. Zcela nově postavená budova školky je umístěna při vjezdu tzv. hospodářskou vrátnicí z ul. Kamenice po levé straně.

Školka je pro děti již od jednoho roku a zahájí svůj provoz od 1. července 2018 a to pondělí až pátek 6:00 až 16:00 hodin. Nabízí kapacitu 24 dětí a je připravena fungovat nonstop, tedy sedm dní v týdnu a čtyřiadvacet hodin denně za předpokladu, že se k řádné docházce přihlásí alespoň šest dětí. Hlídání dětí je za částečnou úhradu nákladů a je možné využít pravidelné tarify na jeden až pět dnů v týdnu, případně pouze nepravidelné hlídání dle možností a směn zaměstnanců. Například pět dní v týdnu (20 dní v měsíci) stojí 3230 Kč. Hlídání nad rámce tarifu je 40 Kč/hodina. Noční hlídání v čase 18:00 – 6:00 hodin) bude pro jedno dítě stát 450 Kč. Přihlášky se přijímají již nyní, a to v elektronické formě ZDE v sekci školka – Bohunice – FN Brno.

Dny otevřených dveří

Před oficiálním otevřením nové školky bude možnost si ji prohlédnout a to ve čtvrtek 14. června 2018 v čase 14.00 – 17.00 hodin a v sobotu 16. června 2018 od 9.00 – 12.00 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…