FN Brno zvyšuje komfort pro dárce krve i plazmy, mohou se objednávat on-line

11.12.2018 18:40

Speciální formulář, díky kterému se mohou dárci krve a plazmy Transfuzního a tkáňového oddělení FN Brno registrovat a přihlašovat k odběru, byl spuštěn 1. prosince 2018.

FN Brno zvyšuje komfort pro dárce krve i plazmy, mohou se objednávat on-line
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

Dárci jej naleznou na adrese ZDE v levém menu v sekci Dárcovství krve nebo přímo ZDE. Prostřednictvím formuláře se mohou dárci objednávat jak do Fakultní nemocnice Brno, kde Transfuzní a tkáňové oddělení sídlí, tak i na Odběrové středisko Třebíč, které je detašovaným pracovištěm brněnského oddělení. Dárci, kteří jdou na odběr poprvé, se objednávat nemusejí.

„Vzhledem k tomu, že naše pracoviště patří k největším svého druhu v České republice, považujeme za důležité pečovat o komfort dárců, kteří se díky nově spuštěnému on-line objednávacímu systému budou moct pohodlně objednat na požadovaný termín, zároveň tím ulevíme našim zaměstnancům na telefonní lince,“ připomněla primářka Transfuzního a tkáňového oddělení MUDr. Hana Lejdarová hlavní výhody on-line objednávání.

Transfuzní a tkáňové oddělení FN Brno má s dárci navázanou dlouhodobě velice dobrou spolupráci, oslovuje je prostřednictvím sms, sociálních sítí a pořádá pro dárce krve speciální náborové akce. Původní telefonní čísla, na kterých je možné se objednat, se nemění, bezplatná linka pro dárce krve FN Brno je 800 900 097 a pro Odběrové středisko Třebíč 800 700 061. Objednání na těchto linkách je možné každý pracovní den v době od 6:30 do 14:00 hodin.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…