FN Hradec Králové: Kliniku urgentní medicíny čeká rekonstrukce, péče o pacienty bude zajištěna

02.06.2022 13:30 | Tisková zpráva

Částečné omezení provozu čeká v termínu od 3. června do 17. června prostory Kliniky urgentní medicíny Fakultní nemocnice Hradec Králové.

FN Hradec Králové: Kliniku urgentní medicíny čeká rekonstrukce, péče o pacienty bude zajištěna
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

Péče o pacienty s akutními zdravotními komplikacemi bude po celou dobu v plném rozsahu zajištěna. Oprava souvisí s incidentem z loňského listopadu, při kterém prostory poškodil agresivní pacient.

Bez omezení bude fungovat recepce kliniky a také příjem pacientů z vozů Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje či z heliportu, na kterém přistává záchranářský vrtulník. Omezen nebude ani provoz takzvaného crash-roomu, kde je zajišťována urgentní péče o pacienty se selhávajícími či selhanými životními funkcemi.

Kvůli rekonstrukci dojde k úplné uzávěře několika monitorovaných lůžek a také provozu ambulancí interní části kliniky v mimopracovní dobu. Pro pacienty vyžadující pobyt na monitorovaném lůžku bude po dobu rekonstrukce vyčleněna část lůžek stacionáře v Pavilonu interních oborů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…