FN Hradec Králové: Výtěžek z Kingspan Běhu proti rakovině pomůže pacientům nemocnice

24.09.2018 21:05

Výtěžek z Kingspan Běhu proti rakovině, jehož 3. ročník se uskuteční v neděli 7. října současně s OlfinCar Hradeckým půlmaratonem a ČSOB Maratonem Hradec Králové, pomůže pacientům Kliniky onkologie a radioterapie Fakultní nemocnice Hradec Králové.

FN Hradec Králové: Výtěžek z Kingspan Běhu proti rakovině pomůže pacientům nemocnice
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

Výtěžek bude tvořit startovné účastníků ve výši 300 korun a příspěvek firmy Kingspan ve stejné výši za každého závodníka. Díky běhu, který se letos uskuteční již potřetí, se podařilo získat celkem 693.450 korun. Letos by se na start charitativního běhu mohlo postavit na pět stovek běžců.

Start pět kilometrů dlouhého nesoutěžního běhu se uskuteční na Malém náměstí v Hradci Králové ve 12.40 hodin. Součástí akce bude bohatý doprovodný program a běžci se letos mohou těšit na novinku na trati v podobě „MUSIC-SPOTŮ“. Letošní trasa bude oproti předchozím ročníkům lehce pozměněna, běžci ale nebudou ochuzeni o krásné úseky podél řeky Orlice.

Novinkou letošního ročníku je, že si sami běžci v anketě při registraci do závodu (http://sportvisio.cz/akce/bpr/registrace.html ) zvolí jak bude konkrétně výtěžek akce použit.
Na výběr jsou 3 možnosti: 1. katetry pro intersticiální brachyterapii prsu, 2. televize pro pacienty 3. silikonové čepice jako prevence vypadávání vlasů po chemoterapii.
Bližší informace je možné najít na webu pořadatele www.sportvisio.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…