FNUSA má ode dneška nového ředitele

01.08.2019 14:38

Do čela Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně byl ke dni 1.8.2019 jmenován ekonom Vlastimil Vajdák, který po pěti letech vystřídal Martina Pavlíka. Ten požádal o uvolnění z funkce v dubnu tohoto roku. Jmenovací dekret nový ředitel převzal 31. 7. 2019 z rukou náměstkyně ministra zdravotnictví, Ing. Heleny Rögnerové. Ta vyjádřila poděkování odchozímu řediteli a novému popřála mnoho sil a nadšení do nové práce.

FNUSA má ode dneška nového ředitele
Foto: FNUSA
Popisek: FNUSA

Vlastimil Vajdák do svatoanenské nemocnice přichází ze Zlínské nemocnice s vizí spokojený zaměstnanec, spokojený pacient a hospodaření umožňující rozvoj.„Prvořadým úkolem je vyřešení závazků po splatnosti, zlepšení platební morálky, personální stabilizace a personální rozvoj. Rád bych se také soustředil na rozvoj a opravy areálu. Všechny ekonomické kroky a opatření je nutné dělat v symbióze s medicínou. Prioritou rovněž bude prohloubení vztahů s Masarykovou univerzitou, především lékařskou fakultou,“ řekl nový ředitel Vlastimil Vajdák.

Ing. Vlastimil Vajdák (46) vystudoval zlínskou fakultu managementu a ekonomiky, zkušenosti získal v ČSOB v pozici regionálního ředitele. Dříve působil ve vedení Uherskohradišťské nemocnice jako ekonomický náměstek. Od roku 2017 dosud byl členem představenstva Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně, kde měl na starosti ekonomickou a provozně-obchodní oblast. Je ženatý, má dvě děti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

10:17 Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

Český statistický úřad zveřejnil seznam kandidátů pro volby do Evropského parlamentu. Volby se na úz…