FNUSA očkuje častěji a na novém místě

01.08.2022 11:19 | Tisková zpráva

Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně v souvislosti se zvýšeným zájmem o druhé posilující dávky očkování proti COVID-19 posiluje provozní dobu svého očkovacího centra.

FNUSA očkuje častěji a na novém místě
Foto: FNUSA
Popisek: FNUSA

Zájemci jej mohou nově navštívit kromě pátku také ve čtvrtek, oba dny v čase 7:30–15:00. Změna se týká také umístění očkovacích ambulancí, které od začátku srpna sídlí v přízemí budovy C.

Anketa

Podporujete zavedení eura v ČR? (Ptáme se od 25. 7. 2022)

hlasovalo: 39127 lidí

„K dispozici jsou vakcíny Comirnaty (Pfizer-BioNTech), Jcovden (Janssen) a Nuvaxovid (Novavax). K aplikaci posilujících dávek, to znamená třetích a čtvrtých očkování, je určena pouze vakcína Comirnaty,“ uvedla vedoucí očkovacího centra Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně MUDr. Pavla Urbánková, Ph.D.

Na očkování se není nutné objednávat, zájemci mohou přijít volně v provozní době. Pokud chtějí konkrétní termín, využijí rezervaci přes Centrální rezervační systém. Kalendář pro druhé posilující dávky v něm má být spuštěn v polovině srpna.

Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně plánuje opět také výjezdy mobilního očkovacího týmu pro zájemce v jihomoravských zařízeních sociální péče.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…