Fakultní nemocnice Hradec Králové: Očkování bez registrace pro starší 16 let

02.08.2021 15:33

Očkovací centrum v areálu Fakultní nemocnice Hradec Králové nabídne o víkendu 7. a 8. srpna 2021 mimořádnou možnost očkování zájemců bez předchozí registrace. Očkování bude možné v sobotu i v neděli od 8:00 do 16:00 hodin v přízemí Pavilonu interních oborů (budova č. 10) v areálu FN HK.

Fakultní nemocnice Hradec Králové: Očkování bez registrace pro starší 16 let
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

„Jedná se jednorázovou akci, kterou chceme dalším zájemcům o očkování umožnit získat vakcínu bez předchozí registrace a dokončit očkování ještě v průběhu měsíce srpna. O případném dalším očkování ve FN HK bez registrace rozhodneme podle zájmu o očkování a samozřejmě také s ohledem na kapacity centra,“ uvedl vedoucí Očkovacího centra FN HK MUDr. Pavel Kosina. Očkovací týmy budou aplikovat zájemcům vakcínu firmy Pfizer/Biontech, očkování bez registrace nebude možné pro děti mladší 16 let a pro samoplátce.

Fakultní nemocnice Hradec Králové očkuje registrované zájemce sedm dní v týdnu, v poslední době se výrazně zkrátila čekací doba na podání vakcíny. Nyní je po provedení registrace možné získat volný termín v řádu několika dnů. Ti, kteří preferují očkování bez registrace, mohou od středy 28. července využít v pracovních dnech v čase od 13:00 do 18:00 Očkovací centrum v Obchodním centru Atrium. V prvních dnech možnost očkování využívalo kolem 90 zájemců denně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…