Finanční správa: Provozní doba na finančních úřadech během vánočních svátků

02.12.2021 17:05 | Tisková zpráva

Většina pracovišť finančních úřadů nebude mít ke konci letošního roku a mezi svátky omezený provoz a úřední hodiny. Již tradičně budou přes vánoční svátky uzavřeny jen daňové pokladny a pracoviště v optimalizovaném režimu 2+2.

Finanční správa: Provozní doba na finančních úřadech během vánočních svátků
Foto: financnisprava.cz
Popisek: Finanční správa ČR - logo

Posledním dnem pro příjem hotovostních plateb na pokladnách územních pracovišť v letošním roce bude středa 15. 12. 2021. Po dobu uzavření daňových pokladen lze daňovou povinnost i nadále hradit bezhotovostním převodem z bankovního účtu nebo poštovní poukázkou České pošty.

tabulka

Na informační linku Finanční správy 225 092 392 můžete volat v posledním prosincovém týdnu v pondělí 27. 12. a ve středu 29. 12. od 9:00 do 17:00. Mimo úřední dny (úterý, čtvrtek, pátek) je linka v provozu v pracovní dny od 9:00 do 13:00.

Pracoviště v tzv. optimalizovaném režimu 2+2 budou od 27. 12. do 31. 12. 2021 zcela uzavřena. Přehled těchto územních pracovišť naleznete na webových stránkách Finanční správy (ZDE).

S ohledem na pandemickou situaci a mimořádná opatření se může provozní doba na úřadech měnit. Aktuální informace k provozu finančních úřadů naleznete vždy na webu Finanční správy (ZDE) a na našich sociálních sítích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…