Finanční správa byla v soutěži Daňař roku opět úspěšná

14.02.2023 20:29 | Tisková zpráva

Zaměstnanci Finanční správy uspěli jako každoročně v mnoha kategoriích soutěže „Daňař & daňová firma roku 2022“, kterou pořádá společnost Wolters Kluwer ČR, a. s. Nejvstřícnějším pracovištěm finančního úřadu se stalo Územní pracoviště ve Vyškově, které se na první příčce umístilo úplně poprvé.

Finanční správa byla v soutěži Daňař roku opět úspěšná
Foto: financnisprava.cz
Popisek: Finanční správa ČR - logo

Soutěž probíhá pravidelně již od roku 2010 a jejím cílem je vybrat nejlepší daňové specialisty, daňové osobnosti a zvolit nejvstřícnější pracoviště finančních úřadů. O vítězích rozhoduje odborná i široká veřejnost. „Výsledky soutěže potvrzují, že ve Finanční správě pracuje velké množství vysoce kvalifikovaných a schopných odborníků a všem jim k získání ocenění gratuluji,“ dodal zástupce generálního ředitele Finanční správy Jan Ronovský, který se 8. února 2023 zúčastnil slavnostního vyhlášení výsledků soutěže.

Ocenění zaměstnanců Finanční správy:

Anketa

Má obžalovaný Dominik Feri vaše sympatie?

3%
96%
hlasovalo: 8117 lidí

  • Daňovou osobností roku 2022 se za státní sféru stal ředitel Sekce výkonu daní Otakar Sladkovský z Generálního finančního ředitelství.
  • V kategorii Daňové naděje se umístil Ladislav Henáč, ředitel Sekce metodické podpory daní z Generálního finančního ředitelství.
  • V kategorii Daňař roku veřejnost ocenila další naše kolegy z Finanční správy, a to Zdeňku Hušákovou z FÚ pro Středočeský kraj (1. místo) a Blanku Mattauschovou z Generálního finančního ředitelství (2. místo) za oblast daně z přidané hodnoty a dále Martinu Havránkovou z Generálního finančního ředitelství (2. místo) za oblast správy daní.

Na základě hlasování veřejnosti, které probíhalo od 1. listopadu 2022 do 9. ledna 2023, bylo vybráno 10 pracovišť finančních úřadů, která mají nejvstřícnější přístup vůči veřejnosti.

Nejvstřícnější pracoviště finančního úřadu:

  1.  místo: Územní pracoviště ve Vyškově (FÚ pro Jihomoravský kraj)
  2. místo: Územní pracoviště v Českých Budějovicích (FÚ pro Jihočeský kraj)
  3. místo: Územní pracoviště Brno I (FÚ pro Jihomoravský kraj)

Kompletní výsledky soutěže naleznete na oficiálních stránkách soutěže ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…