Finanční správa uspořádala druhý ročník semináře Aktuální výzvy pro správu daní

05.06.2019 12:39

Podvody na dani z přidané hodnoty jsou nejdůležitějším tématem pracovního setkání expertů Finanční správy, které probíhá 4. a 5. června ve Smilovicích.

Finanční správa uspořádala druhý ročník semináře Aktuální výzvy pro správu daní
Foto: financnisprava.cz
Popisek: Finanční správa ČR - logo

Druhého ročníku semináře Aktuální výzvy pro správu daní pořádaného Finanční správou se dále účastní soudci Nejvyššího správního soudu, státní zástupci, akademici, ombudsmanka a zástupci Komory daňových poradců a Advokátní komory. Všichni společně na otevřeném fóru prodiskutují aktuální témata v daňové oblasti a vedle problematiky DPH se zaměří také na deklarovaného dodavatele na daních z příjmů a elektronická podání.

„Výměna zkušeností mezi daňovou správou, dalšími orgány státní správy a ekonomickou veřejností je důležitá i proto, že pomáhá předejít nedorozuměním a ve výsledku zvětšuje předvídatelnost daňového systému, proto jsem přesvědčená, že seminář splní svůj účel,“ uvedla generální ředitelka Finanční správy Tatjana Richterová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…