Firmy skupiny CZECHOSLOVAK GROUP se prezentují na obranné exhibici Defense & Security 2019 v Bangkoku

19.11.2019 11:15

Thajská metropole Bangkok ve dnech od 18. do 21. listopadu pořádá významnou obrannou exhibici Defense & Security 2019, která má pro letošní ročník téma „The power of partnership – Síla partnerství.“ Na významné asijské obranné akci nechybí ani společnosti holdingu CZECHOSLOVAK GROUP (CSG).

Firmy skupiny CZECHOSLOVAK GROUP se prezentují na obranné exhibici Defense & Security 2019 v Bangkoku
Foto: czechoslovakgroup.cz
Popisek: Czechoslovak Group - logo

TATRA TRUCKS, EXCALIBUR ARMY, EXCALIBUR INTERNATIONAL a ELDIS Pardubice, které patří do skupiny CSG, jsou na exhibici součástí společné expozice zastupující Českou republiku.

„Jsme velice rádi, že se můžeme účastnit tak zajímavé akce, jakou Defense & Security 2019 v Bangkoku představuje. Prezentujeme tak schopnosti našich podniků ve velmi zajímavém regionu,“ řekl k účasti na exhibici Lukáš Novotný, manažer marketingu holdingu CSG.

Mezinárodní vojenská akce, kterou přímo podporuje thajské Ministerstvo obrany, se koná ve výstavním a konferenčním centru IMPACT v severní části Bangkoku. Letošní ročník se zaměřuje na sílu regionální spolupráce a obchodního partnerství pro jednotnější a účinnější řízení katastrof, kybernetickou bezpečnost a boj proti terorismu.

O holdingu CZECHOSLOVAK GROUP
CZECHOSLOVAK GROUP je holding navazující na tradici československého průmyslu, který podporuje a dále rozvíjí aktivity tradičních českých a slovenských společností v oblasti civilní i obranné průmyslové produkce. Jeho portfolio zahrnuje výrobu a prodej strojírenských produktů pro automobilový, železniční, letecký či hodinářský průmysl, dále výrobu speciálních vozidel, terénních nákladních automobilů, zbraní a zbraňových systémů či munice. Skupina klade silný důraz na kvalitu svých produktů a služeb a na exportní aktivity. S produkty společností holdingu se lze setkat na všech kontinentech a počet jeho zákazníků se nestále rozrůstá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…