Flora Olomouc: Výstaviště ovládne taneční veselice pro seniory

19.11.2017 15:29

Pavilon A Výstaviště Flora zaplní v úterý 21. listopadu senioři. Hodinu po poledni začne tradiční taneční veselice, kterou tento podzim odlišuje výjimečný program.

Flora Olomouc: Výstaviště ovládne taneční veselice pro seniory
Foto: flora-ol.cz
Popisek: Výstaviště Flora Olomouc - logo

„Vždy se snažíme o obměnu programu, ale díky dotaci za druhé místo v soutěži Obec přátelská seniorům můžeme být tentokrát velkorysejší,“ uvedl náměstek primátora Ladislav Šnevajs.

Na veselici bude k tanci hrát osmnáctičlenný orchestr New Street Band. Součástí programu bude vystoupení dětí s flétnami a zajímavé exhibiční vystoupení Pole Dance u tyče. V jednání je možnost vystoupení na kruzích, které by byly zavěšeny ze stropu pavilonu A.

„Veselice je skutečně oblíbená, účastní se jí členové všech dvaceti městských klubů seniorů, ale i veřejnost, především příbuzní a známí seniorů z okolních obcí,“ popsal vedoucí oddělení sociálních služeb magistrátu Zdislav Doleček.

Kapacita činí 640 míst a podle Dolečka je již nyní 450 vstupenek na veselici prodáno. Zbývající jsou k mání na odboru sociálních věcí Magistrátu města Olomouce ve Štursově ulici v kanceláři 321 během úředních hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

22:03 Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

Zoo Liberec slaví další chovatelský úspěch. Díky dlouholetým zkušenostem se libereckým odborníkům po…