Francouzskému pekařství PAUL se v České republice daří, otevřelo již šestnáctou pobočku

14.09.2016 16:57 | Zprávy

Celosvětová síť francouzských pekařství PAUL vstoupila na český trh v roce 2008 a od té doby se počet jejích poboček kontinuálně rozrůstá. Zatím aktuálně poslední otevřenou prodejnou je PAUL na Vítězném náměstí v Dejvicích. Celkový počet poboček tak dosáhl 16, včetně tří stánků na Letišti Václava Havla. To, že Čechům francouzské pečivo a další speciality zachutnaly, potvrzuje i stále stoupající návštěvnost prodejen. Každý den obslouží české pobočky pekařství PAUL více než 6 000 zákazníků.

Francouzskému pekařství PAUL se v České republice daří, otevřelo již šestnáctou pobočku
Foto: Paul
Popisek: Poslední otevřenou prodejnou je PAUL na Vítězném náměstí v pražských Dejvicích

„Mezi nejprodávanější produkty v našem portfoliu patří bezpochyby klasický máslový croissant, který v prodejním mixu tvoří 13% z celkových prodejů,“ říká Roman Plíva, Business Unit Director pekařství PAUL a doplňuje: „Croissanty prodáváme jak samostatně, tak různě upravené a doplněné kvalitními surovinami. Velmi blíbený je například croissant plněný výběrovou šunkou a sýrem Ementál.“ Pekařství PAUL reaguje i na aktuální trendy a chutě zákazníků, výsledkem je croissant plněný kozím sýrem President a sušenými brusinkami. „Okamžitě po startu kampaně se z tohoto produktu stala hvězda našeho portfolia a díky tomu byl do nabídky zařazen trvale“.

V průběhu roku 2016 došlo také k obměně v nabídce chlebů a baget. „Většinu těst pro naše výrobky připravujeme v centrální pekárně, situované v centru Prahy. Zde veškeré postupy respektují 126 let tradice pečení chleba a baget,“ vysvětluje pan Plíva a pokračuje: „Nově připravujeme pro zákazníky Ořechový chléb, který mohu osobně doporučit v kombinaci s plísňovými sýry nebo paštikou. Zajímavý je i chléb Campagne z pšeničné a žitné mouky, který se hodí velmi dobře k masům a uzeninám. Pro české zákazníky bude navíc zajímavý i svou chutí, která velmi připomíná český chléb, ovšem upečený na francouzský způsob.“

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Jan Síla byl položen dotaz

Myslíte, že máme dobře fungující zdravotnictví

Jestli tomu tak podle vás je, tak jak vysvětlíte, že dost lidí marně shání lékaře? To přeci není znakem dobře fungujícího zdravotnictví, čímž neříkám, že zdravotníci, co svou práci dělají, jí dělají špatně, ale kdo může, tak jde za lepším. Ostatně se stačí podívat i na to, kolik vystudovaných lékařů...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropská komise vyslyšela podnikatele

7:23 Hospodářská komora: Evropská komise vyslyšela podnikatele

Evropská komise rozhodla o stažení návrhu směrnice o ekologických tvrzeních (tzv. Green Claims Direc…