GENERALI připravila na podzim novinky v povinném ručení a asistenčních službách

27.09.2014 19:54

Novinky v povinném ručení připravila na letošní podzim pojišťovna GENERALI. Motoristům nabídne k vybraným pojistným produktům bonus v podobě možnosti natankovat pohonné hmoty za 500 korun a další výhody.

GENERALI připravila na podzim novinky v povinném ručení a asistenčních službách
Foto: Pojišťovna Generali
Popisek: Pojišťovna Generali

„K povinnému ručení Komplet, Exkluziv a limitované edici Exkluziv PLUS přidáme motoristům předplacenou kartu v hodnotě 500 korun na nákup pohonných hmot,“ upřesňuje marketingová manažerka pojišťovny GENERALI Renata Werliková s tím, že nabídka bude platná od 1. října do 31. prosince 2014 na všech čerpacích stanicích, které akceptují karty CCS.

„Všechny tři varianty povinného ručení nabízejí kromě jiného nadstandardní limity krytí škod ve výši od 70 do 100 milionů korun,“ popisuje mluvčí pojišťovny GENERALI Jiří Cívka. „Samozřejmostí je pojištění střetu se zvířetem a rozšířené asistenční služby. Při jízdě bez nehod navíc varianta Exkluziv PLUS garantuje neměnnou výši pojistného po dobu následujících tří let,“ dodává Jiří Cívka.

Varianta Exkluziv PLUS nabízí navíc také „vychytávku“ v podobě pojištění proti poškození vozidla zvířetem. „Když nocujete někde v kempu a pod kapotu se vám dostanou myši nebo dokonce kuna, dovedou nadělat pěknou paseku,“ podotýká Cívka.

Novinky se týkají také asistenční služby GENERALI Assistance. „Asistence se nově vztahuje i na případy odcizení, vandalismu a přírodních živlů, zatímco standardně pouze na havárii a poruchu,“ popisuje Cívka.

Limit na odtahové služby pro Českou republiku je nově 20 000 korun, což pokryje odtah kdekoliv v rámci ČR, například z Ostravy do Aše. Limit na odtahové služby pro EU se zvyšuje na 50 000 Kč, což stačí například i na odtah z Chorvatska.

„Rozšířené asistenční služby dále pomohou i v případě nedostatku pohonných hmot a v případě zajištění ubytování v rámci ČR až na dvě noci, v zemích EU pak na až na pět nocí,“ připomíná Jiří Cívka s tím, že tyto možnosti se vztahují na vozidla do staří 20 let. Standard je přitom 11 let.

Pojišťovna Generali patří s tržním podílem 6,9 % (k 31. 12. 2013) mezi největší české pojišťovny. Kromě individuálního pojištění nabízí pojistná řešení pro malé, střední a velké firmy v oblasti podnikatelských, průmyslových, technických a zemědělských rizik.

Pojišťovna Generali je součástí skupiny Generali, jednoho z největších poskytovatelů pojištění v Evropě a největší evropské životní pojišťovny s předepsaným pojistným ve výši 66 miliard eur     (v roce 2013). Se 77 tisíci zaměstnanci po celém světě a se 65 miliony klientů ve více než 60 zemích zaujímá skupina Generali vedoucí postavení na trzích západní Evropy. Stále významnější pozici získává v Asii a v regionu střední a východní Evropy, ve kterém je jedním z předních poskytovatelů pojištění prostřednictvím holdingové společnosti GPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pojišťovna Generali

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…