GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries získala Old Smuggler Whiskey

22.06.2014 19:00

Po té, co společnost GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries začala od 1. ledna distribuovat na českém a slovenském trhu vyhlášený italský vermut Garrone, posílila nyní v tomto svém segmentu distribučních značek o další prestižní značku. Do svého pestrého distribučního portfolia získala Old Smuggler Whiskey.

GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries získala Old Smuggler Whiskey
Foto: Granette & Starorežná Distilleries
Popisek: Granette & Starorežná Distilleries

Old Smuggler Whiskey je historicky unikátní míchaná whiskey za skvělou cenu. Její historie sahá do roku 1835. Je směsí 40 whisek ze Skotské vysočiny, z nížin ostrova Islay, které se míchají podle někdejšího tajného receptu místních pašeráků.

V současné době se Old Smuggler Whiskey prodává na více než 20 světových trzích. Patří k nejprodávanějším skotským whiskey ve Spojených státech. Velmi silnou pozici má též v Argentině, Belgii a východoevropských zemích. Patří k nejprodávanějším whiskey v českém retailu. Od roku 2006 vlastní tuto značku italská skupina Campari.

A co si slibuje od rozšíření segmentu distribučních značek generální ředitel GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries Pavel Kadlec? ,,Postupně se snažíme vhodně doplňovat portfolio našich výrobků. Jsem rád, že po vermutu Garrone získáváme pro distribuci další významnou značku, kterou Old Smuggler Whiskey rozhodně je,“ vysvětluje Kadlec. ,,Jdeme svou obchodní cestou, to znamená, že chceme neustále posilovat svou pozici na trhu a v příslušných prodejních kanálech,“ dodává Pavel Kadlec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…