GTS CE oceněna za nejlepší velkoobchodní nabídku ve střední a východní Evropě

18.11.2012 16:49

Skupina GTS Central Europe (GTS), přední telekomunikační operátor s vlastní sítí a poskytovatel služeb datových center v regionu střední a východní Evropy, získala prestižní ocenění „Nejlepší velkoobchodní nabídka roku ve střední a východní Evropě“.

GTS CE oceněna za nejlepší velkoobchodní nabídku ve střední a východní Evropě
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Tento titul, který osmým rokem udílí časopis Capacity Magazine, získala Skupina GTS již popáté. Vedle ocenění MEF 2012 je to další prestižní cena, která potvrzuje vedoucí postavení GTS v oblasti telekomunikačních řešení na trzích střední a východní Evropy.

„Toto ocenění je výsledkem tvrdé práce našich zaměstnanců a zavádění nových technologií a řešení, které umožňují skupině GTS poskytovat jedinečné služby našim velkoobchodním zákazníkům. V letech 2011 a 2012 jsme se věnovali řadě nových projektů včetně vylepšení naší ethernetové nabídky a rozšíření optické sítě do vybraných zemí střední a východní Evropy, což přispělo nejen k úspěchu GTS, ale i k celkovému rozvoji telekomunikačního trhu ve střední a východní Evropě,“ řekl Bruce Garrison, viceprezident a ředitel pro mezinárodní služby ve skupině GTS.

Skupina GTS získala cenu pro nejlepší velkoobchodní nabídku ve střední a východní Evropě za rok 2012 na ceremoniálu v Amsterodamu v úterý 13. listopadu 2012. O vítězi rozhoduje nezávislá porota složená z telekomunikačních analytiků, odborníků a vedoucích editorů časopisu Capacity Magazine. „Skupina GTS Central Europe získala ocenění především díky výraznému zaměření na klíčové oblasti růstu, jako jsou ethernetové služby a sítě s nízkou latencí. Porota byla velmi zaujata přínosem skupiny GTS pro celý region střední a východní Evropy i vysokou kvalitou služeb, které GTS nabízí ve všech zemích svého působení. Rád bych tímto skupině GTS Central Europe pogratuloval k získání ceny Capacity Award pro nejlepší velkoobchodní nabídku ve střední a východní Evropě,“ vzkázal Alex Hawkes, editor časopisu Capacity Magazine.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…