GTS Czech představila v Olomouci potenciál hybridního cloudu

10.03.2014 15:37

Telekomunikační operátor a poskytovatel ICT služeb a datových center GTS Czech (GTS) uspořádal pro své zákazníky z Olomouckého kraje zdarma seminář na téma Hybridní cloud a privátní datová centra s podtitulem „Obnova a rozšíření datového centra rychle a efektivně“. Byly představeny hlavní benefity a potenciál hybridního cloudu, včetně případové studie o vybudování privátního datového centra společnosti PricewaterhouseCoopers.

GTS Czech představila v Olomouci potenciál hybridního cloudu
Foto: Archiv
Popisek: GTS

„Naším cílem bylo nejenom srozumitelně vyložit odborné informace o řešení hybridního cloudu, ale především ukázat, jak široké využití má v praxi. Stejně tak přínosná a zajímavá byla přednáška o zkušenostech s vybudováním privátního datového centra,“ řekl Richard Novák, ředitel pro strategii GTS Czech.

Páteční dopolední seminář uspořádaný v hotelu Clarion Congress Hotel v Olomouci přinesl účastníkům mnoho zajímavých a praktických informací. GTS se ve své prezentaci zaměřila na důležitá fakta o virtuálních datových centrech a možnostech využití hybridního cloudu. V druhé části semináře představil zástupce společnosti PricewaterhouseCoopers případovou studii, která se podrobně věnovala rozsáhlému projektu vybudování firemního privátního datového centra pro celou střední Evropu a navazující regiony.

O skupině GTS:

Skupina GTS Central Europe (GTS) je předním poskytovatelem řešení založených na infrastruktuře v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou výraznou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 35 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

 
   

Pro lokální informace sledujte Twitter: @GTS_Czech

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…