GTS Czech vzdělává zákazníky v oblasti ICT

11.08.2012 10:00

Telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS Czech (GTS) uspořádal na začátku léta několik akcí pro vzdělávání svých zákazníků.

GTS Czech vzdělává zákazníky v oblasti ICT
Foto: Archiv
Popisek: GTS

V Ostravě a v Brně přiblížil hlavní trendy v oblasti informačních a komunikačních technologií včetně cloud computingu a jeho bezpečnosti. Ve spolupráci se společností Cisco pak v Praze zorganizoval seminář zaměřený na segment finančních institucí věnovaný typickým požadavkům tohoto oboru podnikání na ICT, jehož součástí byla i případová studie využití cloud computingu v České národní bance. Další vzdělávací semináře se chystají již na podzim.

„Společnost GTS je historicky významným dodavatelem ICT služeb pro segment finančních institucí. Je poměrně překvapivé, že adopce cloud computing technologií v tomto z hlediska bezpečnosti náročném segmentu je nejvyšší napříč všemi obory,“ říká Richard Novák, ředitel strategie a segmentového marketingu GTS Czech.

O skupině GTS:

Skupina GTS Central Europe (GTS) je přední poskytovatel telekomunikačních řešení s vlastní sítí v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou bohatou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 40 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…