GTS navyšuje rychlosti u VDSL bez změny cen

10.09.2012 15:09

Telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS Czech (GTS) dnes představil inovovanou nabídku pro nové zákazníky svého internetového připojení GTS internet DSL.

GTS navyšuje rychlosti u VDSL bez změny cen
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Dosavadní dva rychlostní profily realizované technologií VDSL jsou nyní nahrazeny dvěma novými o rychlostech až 20 Mbit/s a až 40 Mbit/s, a to bez navýšení cenových tarifů. Navýšení na nové rychlosti se týká i stávajících zákazníků s původními profily, kde se změna uskuteční v průběhu měsíce září.

GTS dále připravila speciální akční nabídku pro zákazníky, kteří si internet objednají v balíčku s telefonní linkou. V rámci služby GTS duo může nyní zákazník získat pevnou linku s internetem až 40Mbit/s již od 1Kč/měsíc, a to na neomezenou dobu.

O skupině GTS:

Skupina GTS Central Europe (GTS) je přední poskytovatel telekomunikačních řešení s vlastní sítí v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou bohatou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 40 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…