GTS zajišťuje pro PwC služby privátního cloudu ve střední a východní Evropě

17.10.2012 12:09

Skupina GTS Central Europe (GTS), přední telekomunikační operátor s vlastní sítí ve střední a východní Evropě, poskytuje společnosti PricewaterhouseCoopers (PwC) služby na základě nové pětileté smlouvy.

GTS zajišťuje pro PwC služby privátního cloudu ve střední a východní Evropě
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Řešení privátního cloudu je vytvořeno tak, aby pokrylo potřeby téměř 50 kanceláří PwC ve více než 25 zemích v regionu střední a východní Evropy. Společnosti GTS a PwC od návrhu, přes instalaci až po samotné poskytování služby velmi úzce spolupracovaly, aby se vytvořilo dokonalé řešení na míru, které bude vyhovovat těm nejvyšším požadavkům na kvalitu.

„Velice nás těší, že můžeme poskytovat služby tak významné společnosti, jakou PwC bezesporu je. GTS v rámci svých služeb poskytuje jak primární, tak sekundární datová centra a optické propojení mezi nimi zajišťující plně redundantní prostředí. V tuto chvíli, kdy je již kompletně dokončena výstavba a instalace, jsme PwC plně k dispozici při migraci dat a veškerých dalších operací prováděných v jejich privátním cloudu,“ vysvětluje David Šita, generální ředitel GTS Czech.

„Ve výběrovém řízení nás zaujal především zodpovědný přístup společnosti GTS, ve kterém se vždy snažila zapracovat veškeré naše požadavky, které jsme na služby měly. Velice dobře se jí tak podařilo porozumět našim potřebám a reagovat na ně flexibilním a škálovatelným řešením. Tato nová platforma cloudu značně zlepší úroveň a pružnost služeb aplikací a zároveň sníží celkové náklady a komplexitu,“ říká Kish Rathor, regionální ředitel pro IT, PwC.

Kromě služeb, které jsou poskytovány PwC, má GTS ve své nabídce rozsáhlou řadu ICT produktů specializovaných na potřeby firem nejrůznějších velikostí. Nedávná vylepšení produktů GTS Virtual Private Server a GTS Virtual Hosting Environment dala navíc zákazníkům větší možnost kontroly. IaaS služby společnosti GTS využívají své rozsáhlé regionální sítě jako základu, díky kterému jejich koncová řešení zaručují perfektní výkon pro všechny zákazníky v regionu střední a východní Evropy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…