Generální ředitel HZS ČR převzal záštitu nad projektem Future Forces Forum

27.12.2015 9:21

Projekt Future Forces Forum seskupuje armády a obranné struktury, ale také další státní bezpečností složky a instituce jako jsou policie, hasiči, vězeňská služba, celníci, a to včetně příslušných regionálních subjektů a relevantní vědecko-výzkumné instituce a univerzity.

Generální ředitel HZS ČR převzal záštitu nad projektem Future Forces Forum
Foto: udalosti112.cz
Popisek: Hasičský záchranný sbor ČR - logo

Future Forces Forum je mezinárodní projekt zaměřený na potřeby ozbrojených a bezpečnostních sil spojený s přehlídkou nejnovějších produktů a technologií. Plánovaný program pro 19. - 21. 10. 2016 na PVA Expo Praha Letňany zahrnuje výstavu, kongres, konference, workshopy, galavečer a doprovodné akce NATO.

K hlavním tématům projektu bude patřit problematika kybernetické bezpečnosti, medicínských prostředků, ochrana proti zbraním hromadného ničení nebo vybavení vojáků a policistů. Možný přínos z účasti v projektu mohou mít i univerzity a organizace zaměřené na inovace a výzkum v této oblasti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…