Grandreality.cz jsou v novém a navíc s řadou lákavých změn

06.06.2012 19:51

Na trhu s realitami se objevil nový portál, který rozhodně stojí za vyzkoušení. Grandreality.cz totiž jako jediní umožňují inzerovat těm největším realitním kancelářím, ale i fyzickým osobám zcela zdarma.

Grandreality.cz jsou v novém a navíc s řadou lákavých změn
Foto: grandreality.cz
Popisek: Grandreality - logo

Nový realitní portál Grandreality.cz v nedávné době prošel kompletní změnou designu a spolu s ní přibylo i několik zajímavých funkcí. Tou nejlákavější je, že vkládat reality může doslova každý a to zcela zdarma. Je jedno, jestli jste nerenomovanější realitní kancelář či jen chcete pronajmout svou garsonku, podmínky jsou pro všechny stejné a můžete si být jistí, že nebudete muset zaplatit ani korunu.

Nový portál ale není jedinou novinkou. Grandreality se rozrostly i stejnojmennou aplikaci pro mobilní zařízení od Apple a nikoho asi nepřekvapí, že stahovat ji můžete také zdarma. S přehlednou aplikací si za můžete vyhledat bydlení přesně podle vašich představ nebo se prostě jen podívat na volné nemovitosti ve vašem okolí.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: MS IIHF v ledním hokeji začíná v pátek, vlaky dopraví fanoušky do center šampionátu

16:08 České dráhy: MS IIHF v ledním hokeji začíná v pátek, vlaky dopraví fanoušky do center šampionátu

Hokejová horečka vypukne již tento pátek. Česká republika se po devíti letech znovu stane hostitelem…