HK ČR představuje české podniky na veletrhu DEFENCE & SECURITY 2013 v Bangkoku

05.11.2013 13:34

Hospodářská komora České republiky (HK ČR) organizuje českou účast na veletrhu DEFENSE & SECURITY 2013 v Thajsku. Veletrh je zaměřen především na obranný a bezpečnostní průmysl a startuje právě dnes.

HK ČR představuje české podniky na veletrhu DEFENCE & SECURITY 2013 v Bangkoku
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

„Hospodářská komora České republiky organizací tohoto veletrhu navazuje na svou letitou praxi v oblasti pořádání světových veletrhů a výstav, jedná se tak o přirozenou službu komory podnikatelům. Na základě koordinace českého zastoupení Ministerstva zahraničních věcí v Bangkoku jsme byli požádáni o komplexní zastřešení příprav, organizace a doprovodné propagace české účasti na tomto ročníku veletrhu,“ komentuje z Thajska Lucie Kirschová, vedoucí oddělení projektů HK ČR. Českou republiku v Thajsku reprezentuje celkem 6 významných českých firem, a to Česká zbrojovka a.s., VOP CZ, Sellier & Bellot, Vítkovice Mechanika, VTK Special a společnost LANEX a.s. Český pavilon v rozsahu téměř 50m2  je umístěn v hlavní výstavní hale č. 8 mezi dalšími národními expozicemi, zastoupenými vystavovateli z celého světa.

Veletrh DEFENSE & SECURITY 2013 je jednou z nejprestižnějších vojenských přehlídek pro oblast asijského trhu. Představuje ucelenou prezentaci široké škály vojenské a bezpečnostní techniky, která se koná v rámci výstavního a konferenčního centra IMPACT - Bangkok. Akce je organizována pod patronací Ministerstva obrany Thajska a královské thajské armády. „Pro české firmy znamená účast a prezentace na tomto veletrhu možnost získání velmi cenných kontaktů na místní obchodní sítě s bezpečnostní technikou, společně s příležitostí přístupu na nové asijsko-pacifické trhy,“ doplňuje Kirschová.

Akce je 4 denní, potrvá tedy až do 7. listopadu 2013. Očekávaná návštěvnost veletrhu je téměř 10.000 odborných návštěvníků a zahrnuje prezentaci více než 250 vystavovatelů z celého světa.

„Konkrétně oblast obranného a zbrojního průmyslu z našeho úhlu pohledu účast na veletrzích potřebuje. Jedná se o zásadní marketingový nástroj firem, který jim pomáhá v propagaci výrobků vůči potenciálním zahraničním partnerům. Právě to je důvod, proč HK ČR svou organizací podpořila české zastoupení firem na tomto veletrhu. V této aktivitě ostatně hodláme pokračovat i do budoucna, a to zejména u těch oborů, kde veletrhy hrají nezastupitelnou roli z hlediska potřeby přímé konfrontace daného produktu, či služby s cílovými zákazníky,“ uzavírá Lucie Kirschová.

Více informací o veletrhu naleznete zde:  http://www.asiandefense.com/.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komora.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…