Hamé uvádí na trh sirupy s vysokým podílem ovoce

04.07.2013 19:58

Sirupy jsou v České republice díky rostoucí oblibě pití vody z kohoutku stále populárnější. Na tento segment trhu nyní s prémiovou řadou sirupů s vysokým podílem ovoce vstupuje i potravinářská společnost Hamé. Sirupy Hamé Sweet budou k dostání ve čtyřech příchutích – pomeranč, malina, černý bez a cola.

Hamé uvádí na trh sirupy s vysokým podílem ovoce
Foto: red
Popisek: Hamé

Společnost Hamé chce novými sirupy doplnit řadu kvalitních výrobků s vysokým podílem ovoce Hamé Sweet. Extra husté sirupy obsahují minimálně 20 procent dané ovocné složky a jsou  zcela bez konzervantů a bez barviv (barviva má jen cola).

„Zaměříme se na kvalitu. V našich sirupech bude vždy jen deklarovaná ovocná složka, tedy malina bude skutečně jen a výhradně malina bez příměsí dalších ovocných složek,“ říká Marcela Mitáčková, ředitelka pro marketing a vývoj.

Sirupy budou k dostání v plastových lahvích o objemu 0,7 litru. Mezi spotřebiteli oblíbený drop-stop uzávěr zabrání stékání sirupu po láhvi při nalévání. Díky jejich hustotě se doporučuje sirupy ředit v poměru 1:7 s vodou nebo sodou.

Společnost Hamé se na trh se sirupy vrací po zhruba deseti letech.

Společnost Hamé je přední českou potravinářskou firmou zabývající se výrobou trvanlivých i chlazených potravin, sídlo společnosti je v Kunovicích u Uherského Hradiště.  Hamé má v současnosti 7 výrobních závodů v České republice a dva v zahraničí (v Rusku a Rumunsku). Hamé s.r.o. nabízí své výrobky pod obchodními značkami – Hamé a prémiovými značkami Otma, Veselá pastýřka, Znojmia, Hamánek a Hamé Life Style a Vasco da Gama. V sortimentu Hamé nalezne svůj výrobek každý, kdo vyhledává kvalitu, tradiční i nové chutě a absolutní zdravotní nezávadnost potravin za příznivé ceny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec