Harley-Davidson zve na rodinný den

07.06.2018 10:08

Organizátoři oslav 115. výročí založení značky Harley-Davidson připravili pro širokou veřejnost rodinný den, který proběhne v neděli 8. července 2018 od 9 do 18 hodin v areálu holešovického Výstaviště. „Na oslavy založení Harley-Davidson zveme všechny táty i mámy s dětmi. Vyhradili jsme jim speciální den, aby si mohli oslavy užít a zároveň si v klidu prohlédnout všechny legendární motocykly,“ zve hlavní organizátor Jaroslav Vavřina a dodává, že rodiny mají celou neděli prioritu včetně zvýhodněných vstupenek. „Poděkování patří i obyvatelům Prahy 7. Ti mají v neděli vstup zdarma. Stačí předložit občanský průkaz a prokázat trvalý pobyt na území městské části,“ upřesňuje Vavřina.

Harley-Davidson zve na rodinný den
Foto: Harley-Davidson
Popisek: Harley-Davidson - ilustrační foto

„Čtyřdenní oslavy budou pro Pražany znamenat určité dopravní omezení. Alespoň z části to chceme kompenzovat právě rodinným dnem. Takže vždy minimálně jeden rodič s jedním dítětem bude mít v neděli vstup do celého areálu za 250 Kč,“ upřesnil Jaroslav Vavřina s tím, že pokud přijde rodina čítající například dva rodiče a čtyři děti, i pro ně platí výhodná jednotná cena.

Malí i velcí návštěvníci tak budou moci pohodlně navštívit všechny atrakce, které budou na holešovickém Výstavišti k dispozici, a to například včetně rozsáhlé výstavy Harleyů. „Mezi vystavenými kusy budou opravdové rarity. Například Harley-Davidson F1000 Race z roku 1929 nebo renovovaný a funkční Harley z roku 1918,“ prozrazuje Michal Stach, který je zodpovědný za výstavu.  

Tátové si budou moci vyzkoušet letošní modely. K dispozici budou tři tzv. demo trucky, kde se budou organizovat zdarma testy. Každý tak bude mít možnost poznat, jak se jezdí na současném Harleyi a alespoň na chvilku zažít pocit svobody a větru ve vlasech. Pro děti je připravena rozsáhlá family zóna, která bude plná pohybových atrakcí, kulturních vystoupení a workshopů s motocyklovou tématikou.

Zažijte čtyři dny oslav svobody, nezávislosti a amerických legendárních motocyklů…

Harley-Davidson si pro své celosvětové oslavy 115. výročí vybral ze všech metropolí Evropy právě Prahu, do které se sjede více než 60 tisíc motorkářů z celého světa.  Na holešovickém Výstavišti bude k vidění největší výstava Harleyů, čtyři hudební scény plné skvělých kapel nebo tři demo trucky s expozicemi H-D. Každý, kdo dorazí, si bude moci zdarma vyzkoušet jakýkoliv motocykl Harley-Davidson. Součástí oslav budou i spanilé jízdy Prahou.

Praha, Holešovice 5. – 8. července 2018 | www.h-d.prague115.com  

Rodinný den, 8. července 2018 | 9 – 18 hod | rodinné zvýhodněné vstupné 250 Kč 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…