Hasiči rozdají medaile Za věrnost

16.11.2016 11:52

Dne 23. listopadu 2016 v 16:00 se v Brožíkově síni Staroměstské radnice bude konat slavnostní předávání medailí Hasičského záchranného sboru ČR "Za věrnost" II. a III. stupně vybraným příslušníkům a občanským zaměstnancům HZS hl. m. Prahy. Medaile jsou udělovány za vynikající dlouhodobou práci u sboru (II. stupeň za 20 a více let, III. stupeň za 10 a více let).

Hasiči rozdají medaile Za věrnost
Foto: HZS ČR
Popisek: logo Hasičského záchranného sboru České republiky

Medaile "Za věrnost" jsou každoročně udělovány generálním ředitelem HZS ČR u příležitosti státního svátku vzniku samostatného Československého státu.
25. října 2016 byly v prostorách Trojského zámku v Praze slavnostně předány služební medaile "Za věrnost" I. stupně za více jak 30 let poctivé práce u HZS ČR a předával je osobně generální ředitel brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba. Mezi oceněnými bylo i deset příslušníků našeho sboru - HZS hl. m. Prahy.

Medaile "Za věrnost" ve středu 23. 11. 2016 v Brožíkově síni předá oceněným ředitel pražského sboru brig. gen. Ing. Roman Hlinovský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…