Hasičská vzájemná pojišťovna zavádí nový produkt Pojištění samosprávných celků

07.03.2018 14:53

Jedná se o produkt, který pokrývá všechna pojistná nebezpečí spjatá s majetkem a odpovědností samosprávných celků na jedné pojistné smlouvě.

Hasičská vzájemná pojišťovna zavádí nový produkt Pojištění samosprávných celků
Foto: Archiv zadavatele
Popisek: Peníze, ilustrační foto

Tento produkt je určen především pro obce, města, městyse, městské obvody a kraje, ale lze jím pojistit i příspěvkové organizace, obecně prospěšné společnosti, obchodní společnosti ve vlastnictví územně samosprávných celků, školská zařízení i např. mikroregiony.

Předmětem pojištění jsou budovy, movité věci, inženýrské a speciální stavby, odpovědnost za škody a řada dalších předmětů dle individuální poptávky klienta.

Výhody tohoto pojištění jsou především v širokém rozsahu pojistných nebezpečí, pojištění v nových cenách a volitelné spoluúčasti. Produkt rovněž disponuje širokou nabídkou pojištění odpovědnosti za škody.

Právem lze tvrdit, že se jedná o pojištění s nejširším rozsahem krytí za výhodnou cenu, s možností flexibilní úhrady pojistného (ročně, pololetně, čtvrtletně), bez področních přirážek.

Na podporu prodeje zavádí HVP a.s. časově omezenou slevu 10 % při uzavření pojistné smlouvy do konce roku 2018.

Tento produkt plně navazuje na filozofii komplexního krytí pojistných potřeb klientů jako je tomu např. u produktu FORTEL, který je určen pro drobné živnostníky a podnikatele.

V posledních letech se Hasičské vzájemné pojišťovně velmi dobře daří plnit obchodní plán a předpis pojistného. Toho dosahuje i proto, že je úspěšná při výběrových řízeních na pojištění velkých celků, i pojištění větších měst.

Hasičská vzájemná pojišťovna v loňském roce oslavila 25. výročí své novodobé pojišťovací činnosti, což je důkazem toho, že i myšlenka z počátku minulého století může přežít, přizpůsobit se a prosperovat v otevřeném a dynamickém prostředí, jakým je současný tuzemský pojišťovací trh.

I v následujících letech si pojišťovna chce udržet svůj osvědčený standard a bude stále rozšiřovat své služby ve prospěch svých spokojených klientů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…