Hawaj.cz: Barové židle – moderní vzhled pro vaši kuchyň

21.08.2013 10:30

Hledáte originální řešení pro vaši kuchyň? Vyzkoušejte barové židle do kuchyně, které dodají vašemu interiéru punc jedinečnosti.

Hawaj.cz: Barové židle – moderní vzhled pro vaši kuchyň
Foto: Hawaj.cz
Popisek: Hawaj.cz

Jsou nepřehlédnutelným prvkem, jenž elegantním způsobem odráží požadavky moderní doby. Barové židle do kuchyně snoubí vysokou funkčnost s nároky na praktičnost. Díky široké nabídce si můžete vybrat takové, které budou nejen atraktivním, ale také pohodlným doplňkem vašeho bytu.

Barová židle dokáže být skvělým pomocníkem

Barová židle do kuchyně je navíc nejen výrazným doplňkem interiéru, také skvělým pomocníkem při přípravě pokrmů. Stát na nohou po dlouhém a náročném pracovním dni je zbytečné a navíc vůbec není nutné, pokud součást zařízení tvoří barová židle. Umožní vám snadný pohyb a rychlé reakce a dokáže přitom výrazně ulevit unaveným nohám.

Trend současné doby - plastové barové židle

Trendem poslední doby jsou zejména celoplastové barové židle do kuchyně, které výtečně zapadají do vysoce moderních interiérů. Při výběru barové židle do kuchyně je ale zapotřebí zohlednit ostatní bytové zařízení. Pro klasické interiéry je vhodnější taková barová židle do kuchyně, která tolik nepodléhá módním trendům. Z tohoto důvodu je velmi oblíbená barová židle do kuchyně vyrobená z kombinace kovu a dřeva, se sedací částí polstrovanou praktickou kůží. Méně finančně náročnou variantou je kombinace kovu a dřevotřísky, případně kovu, dřevotřísky a plastu.

Správná barová židle je pěkná, pohodlná a stabilní

Barová židle do kuchyně musí být nejen pěkná, ale zároveň také pohodlná. Aby tomu tak bylo, je závislé na několika faktorech. Tím hlavním je zejména její stabilita, tvar její sedací části a rovněž materiálové provedení. Nevyplácí se proto pořizovat nekvalitní barové židle, zvláště z lehkých slitin, které vám správnou stabilitu nedokážou zaručit. Velkou roli hraje také výška barové židle, která průměrně činí 75 cm. To je optimální rozměr všude tam, kde se deska baru či pultu pohybuje mezi 95 – 100 cm od země, což je obvyklá míra.

Barové židle do kuchyně můžete zakoupit v setu, případně jako celek i s barem. Právě kombinace barového pultu a barové židle představuje dnes oblíbený prvek zařízení bytu pro své široké spektrum využití. V době, kdy je obývák často úzce propojen s kuchyní, se často jedná o praktický předěl suplující příčku. Takovéto nenásilné propojení kuchyně s obytnou částí vytváří až překvapivě harmonický celek.

Barové stoličky do kuchyně si v dnešní době vydobyly důležitou roli mezi interiérovým vybavením. A je až překvapivé, jakého zajímavého efektu lze dosáhnout správným výběrem několika různých typů barové židle. Citlivě vybrané zdánlivě nesourodé kousky dokážou totiž váš byt přetvořit v nesmírně zajímavý a skutečně originální prostor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…