Helena Vondráčková si jezdí pro květiny výhradně do Plzně! Ve městě otevřela nové květinářství

22.05.2017 20:38

Propojení zpěvačky Heleny Vondráčkové s Plzní v letošním roce pokračuje! Popová legenda hostuje v roli Grizabelly v místním Divadle J. K. Tyla v představení Kočky, do toho se stala patronkou nového květinářství na Slovanech.

Helena Vondráčková si jezdí pro květiny výhradně do Plzně! Ve městě otevřela nové květinářství
Foto: archiv Heleny Vondráčkové/Tvojestudio
Popisek: Helena Vondráčková otevřela v Plzni nové květinářství

„Když jsem hrála v Kočkách letos v březnu, dostala jsem nádherné květiny od Jany a Lukáše. Slovo dalo slovo a ráda jsem přijala pozvání, abych otevřela jejich nové květinářství na Slovanech. Teď mne tady budou mít každou chvíli, protože jinde už nakupovat nebudu,“ prozradila s úsměvem zpěvačka.

„Jana s Lukášem jsou moc šikovní a velmi přátelští. Mají to tady moc hezké a útulné. Od teď s nimi konzultuji vše ohledně květin v mém domě v Řitce nebo na hausbótu, který máme na Slapské přehradě,“ dodala Helena poté, co slavnostně přestřihla pásku.

Na akci se zpěvačka mimo jiné setkala s bývalým finalistou soutěže Hlas Česko Slovenska Milošem Novotným, který také v květinářství za vlastního doprovodu kytary zazpíval.

V nejbližších dnech čeká zpěvačku turné s Alexandrovci na Slovensku. V den svého jubilea, v sobotu 24. června, pak vystoupí na narozeninovém koncertu na hradě Karlštejně, kam si mimo jiné pozvala Jitku Zelenkovou a Olgu Matuškovou. V ten samý den večer odvysílá Česká televize záznam narozeninové show Heleny Vondráčkové z Brna.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…