Helena Vondráčková vyprodala pražskou Lucernu! Zazářila v nových šatech od Taťány Kovaříkové

17.12.2018 16:31

Tradiční předvánoční koncert v pražské Lucerně, kterým vyvrcholilo velké česko-slovenské turné Helena DNES, má za sebou legenda české pop music Helena Vondráčková! Slavný pražský sál vyprodala do posledního místa. Fanouškům nabídla hlavně své hity a přidala i několik vánočních písní.

Helena Vondráčková vyprodala pražskou Lucernu! Zazářila v nových šatech od Taťány Kovaříkové
Foto: Agentura MM
Popisek: Helena Vondráčková

"V Lucerně, která praskala ve švech, byla opět úžasná atmosféra, která připomínala tsunami. Moc jsem si koncert užila a z krásných reakcí, které mi chodí od fanoušků, i přátel, vím, že jsem nebyla sama," řekla Helena Vondráčková.

Jako své hosty si pozvala zpěvačku Šárku Rezkovou, muzikálového kolegu Mariana Vojtka a mistra světa ve stepu Tomáše Slavíčka s jeho Tap Academy Prague. Během večera vystřídala popová legenda několik šatů z dílny své dvorní návrhářky Tatiany Kovaříkové, které premiérově měla právě na tomto koncertu.

Rok 2019 začne pro Helenu Vondráčkovou pracovně v Německu. V neděli 13. ledna převezme v Berlíně prestižní hudební cenu Smago Award. "Velice si této pocty vážím. Rozšíří se tak sbírka zahraničních ocenění, které mám," dodala Helena, kterou pak na jaře čeká ve Spolkové republice po delší době samostatné turné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ Akademie zájemcům v Brně poradí s úsporami energií

11:46 ČEZ Akademie zájemcům v Brně poradí s úsporami energií

Dozvědět se o možnostech, jak co nejlépe ušetřit za energie, zkonzultovat pořízení fotovoltaiky či t…