Hrad: Prezident republiky přijal účastníky Česko-ruského diskusního fóra

07.06.2018 16:46

Prezident republiky Miloš Zeman přijal ve čtvrtek dne 7. června 2018 na Pražském hradě účastníky Česko-ruského diskusního fóra.

Hrad:  Prezident republiky přijal účastníky Česko-ruského diskusního fóra
Foto: generalcompact.cz
Popisek: Kancelář prezidenta ČR

Prezident republiky Miloš Zeman přijal ve čtvrtek dne 7. června 2018 na Pražském hradě u příležitosti konání Česko-ruského diskusního fóra Anatolije Vasiljeviče Torkunova, rektora Státního institutu mezinárodních vztahů v Moskvě, Michaila Jefimoviče Švydkoje, zvláštního představitele prezidenta Ruské federace pro mezinárodní kulturní spolupráci, Andreje Nikolajeviče Artizova, vedoucího Federální archivní agentury Ruské federace a J.E. Alexandra Vladimiroviče Zmejevského, mimořádného a zplnomocněného velvyslance Ruské Federace v České republice.

Prezident republiky vysoce ocenil, že se projekt Česko-ruského diskusního fóra podařilo uvést v život, a připomněl při této příležitosti, že o věci jednal při své loňské návštěvě Ruska s prezidentem Vladimirem Putinem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…