Hrdina Dakaru na návštěvě VoZP: „Vím, že se na vás můžu spolehnout“

18.02.2017 14:13

Motocyklistu a vojáka Lukáše Kvapila ocenil za jeho čin fair play generální ředitel Rostislav Zezula.

Hrdina Dakaru na návštěvě VoZP: „Vím, že se na vás můžu spolehnout“
Foto: red
Popisek: Vojenská zdravotní pojišťovna

V jednom kole je už šest týdnů aktuálně nejslavnější český motocyklový závodník Lukáš Kvapil. Letošní hrdina Rallye Dakar, jehož příběh o tom, jak zachránil život těžce zraněnému soupeři v bezvědomí a sám na to pak doplatil zraněním, plní od začátku ledna česká i světová média. On sám, jen co se trochu zotavil po operaci vykloubeného ramena, objíždí nejrůznější besedy a setkání. Lukáše Kvapila za jeho čin ocenil ministr obrany Martin Stropnický a kromě mnoha jiných dostal i cenu Fair Play Autoklubu ČR.

Ve čtvrtek přijal nadporučík Vojenské policie Lukáš Kvapil také pozvání generálního ředitele Vojenské zdravotní pojišťovny Rostislava Zezuly. „Je mi ctí, že Vás mohu osobně poznat a vyjádřit Vám uznání jménem svým i jménem VoZP,“ přivítal jej pan ředitel. Velkou radost mu udělal dárek v podobě zarámované fotografie závodníka ASC Dukla na jeho motocyklu, který od něj dostal i s milým věnováním Vojenské zdravotní pojišťovně.

Ale co potěšilo ještě víc, byla následující slova: „Jsem u Vojenské zdravotní pojišťovny 17 let, a jen co se mi narodí dcera, kterou čekáme, přihlásíme ji s manželkou také.“ Obě profese Lukáše Kvapila, tedy práce náčelníka skupiny výcviku Vojenské policie i motocyklový sport, jsou velmi riskantní. Nadporučík Kvapil to ostatně zažil na vlastní kůži nejen na letošním Dakaru, ale především na vojenských misích v Iráku a v Afghánistánu, kde se svým týmem zajišťoval bezpečnost nejvyšších vojenských představitelů. „Vím, že kdyby se stalo něco se mnou, tak se mohu spolehnout na to, že moje pojišťovna se postará i o moji rodinu,“ říká Lukáš Kvapil. A my ve Vojenské zdravotní pojišťovně si těchto slov nesmírně vážíme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…