Hudební televize Retro Music Television konečně pokryje většinu Česka

04.05.2013 17:46

Česká hudební televizní stanice Retro Music Television bude od 15. května vysílat prostřednictvím nové DVB-T Regionální sítě 7.

Hudební televize Retro Music Television konečně pokryje většinu Česka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ovládání od televize

Stanice bude v novém digitálním multiplexu, který v současné době pokrývá více než 70 % území České republiky, dostupná na 4. pozici. Regionální síť 7 se tak stane už třetí pozemní sítí, ve které bude možné zachytit signál Retro Music Television, RMT bude tedy i nadále v nabídce regionálních Multiplexů 4 a 1, které mají dostupnost v Praze, na Plzeňsku a na Příbramsku.

 
Počínaje 2. květnem Regionální síť 7 vysílá smyčku hudebního kanálu s informací o zahájení vysílání Retro Music Television. RMT bude v nabídce nového multiplexu společně s HD verzemi kanálů ČT 1 HD, ČT 2 HD, ČT Sport HD.
 
Stanici lze sledovat také prostřednictvím satelitního a kabelového vysílání, on-line na adrese www.retromusic.cz anebo pomocí mobilní aplikace Retro pro iPhone a iPad.
 
Retro Music Television přináší nepřetržitý proud videoklipů a tematických pořadů s hudbou šedesátých až devadesátých let 20. století. Mezi nejoblíbenější pořady stanice patří Trvalá - nesmrtelné hity všech dob, Tuzex – zboží pouze z dovozu, Slabikář – každý den jiný interpret vyždímaný od A do Zet, Osada – rendlík muziky nejen pro trampy a lufťáky, Sweet 60´s – hity zlatých šedesátých nebo Metalománie – nejtvrdší hodinka na Retru.
 Retro Music Television vysílá nepřetržitě 24 hodin 7 dní v týdnu. Jediná televize, která servíruje týdně 168 hodin nezapomenutelné muziky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: A_Fotoredakce

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

20:48 Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

Ministerstvo spravedlnosti dnem 30. dubna 2024 vyhlašuje veřejné konzultace k přípravě nového Akčníh…