Hypoteční dny České spořitelny prodlouženy do 4. listopadu

28.10.2013 9:27

Pposlední možnost získat výhodnou sazbu pro refinancování hypotéky 2,99 % a odhad nemovitosti zdarma!

Hypoteční dny České spořitelny prodlouženy do 4. listopadu
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Pokud vám během následujícího roku končí fixační období hypotéky u jiné banky, máte až do 4. listopadu šanci využít naši nabídku výhodné úrokové sazby pro refinancování. V rámci podzimních Hypotečních dnů České spořitelny vám garantujeme úrokovou sazbu pro refinancování 2,99 % a navíc odhad nemovitosti zdarma.

Nabídka platí pro hypotéky s pětiletou fixací a sjednaným pojištěním schopnosti splácet. Ti, kdo si plánují pořídit nové bydlení nebo vylepšit to stávající, mohou u nás získat novou hypotéku s garantovanou sazbou 3,09 %. Tuto sazbu vám garantujeme po dobu 3 měsíců.

Pro získání těchto výhod stačí pouze splácet hypotéku z aktivního účtu u České spořitelny, zvolit si pětiletou fixaci, sjednat si pojištění schopnosti splácet a hypotékou nepřesáhnout 90 % hodnoty nemovitosti. Hypotéku poskytujeme bez poplatku za vyřízení. Nabízíme k ní mimo jiné možnost odkladu, přerušení či změny splátek nebo možnost mimořádných splátek. Při výstavbě lze peníze čerpat rychle a bez faktur.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…