Jihočeský kraj: Distribuce ochranných prostředků začne zítra

21.03.2020 22:03

Jihočeský kraj dnes v ranních hodinách obdržel dodávku osobních ochranných prostředků (OOP), konkrétně respirátorů FFP2.

Jihočeský kraj: Distribuce ochranných prostředků začne zítra
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

Jde o zásilku, kterou pro kraj zajistilo Ministerstvo vnitra ČR a její distribuce do kraje proběhla prostřednictvím HZS ČR. Distribuce OOP je určena pro poskytovatele zdravotních služeb primární péče, ambulantních specialistů, lékáren, ale i na poskytovatele akutní a následné lůžkové péče, ZZS a pobytová zařízení sociálních služeb.

Zahájení termínu distribuce: Neděle, 22. 3. 2020 9 - 11 a 15 - 18 hodin v kontaktních místech (tabulka ZDE). V dalších dnech dle časů, v tabulce uvedených!

V příštích dnech očekáváme další dodávky osobních ochranných prostředků. Snahou Jihočeského kraje je zajistit pravidelnou dodávku OOP pro poskytovatele zdravotních služeb a vybraných poskytovatelů sociálních služeb. Je tedy nutno nadále sledovat webové stránky Jihočeského kraje!

Řiďte se pokyny, uvedenými ZDE!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…