Jihočeský kraj obdrží dodávku respirátorů do škol a školských zařízení

07.10.2020 10:06

Během dnešního odpoledne obdrží Jihočeský kraj dodávku 179 360 ks respirátorů FFP2 určených dle usnesení vlády ze dne 5.10.2020 pro pedagogické i nepedagogické pracovníky 584 škol a školských zařízení v kraji.

Jihočeský kraj obdrží dodávku respirátorů do škol a školských zařízení
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

V distribučním skladu kraje budou během dnešního odpoledne podle distribučního seznamu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy připraveny balíčky pro jednotlivé školy. Zítra ráno bude zahájen rozvoz na obce s rozšířenou působností, které zajistí předání školám a školským zařízením ve svém správním obvodu. Výjimkou jsou školy a školská zařízení, která jsou zřizovaná krajem a nacházejí se v okrese České Budějovice. Těm zajistí předání krajský úřad. K převzetí respirátorů musí mít zástupce školy občanský průkaz. Přidělení respirátorů v rámci školy a školského zařízení je v kompetenci ředitele dané školy či školského zařízení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…