Jihomoravský kraj: Dvě krajské školy hledají nového ředitele

11.02.2023 13:15 | Tisková zpráva

Rada Jihomoravského kraje na svém jednání dne 8. února 2023 vyhlásila konkurzní řízení na ředitelské pozice do dvou krajem zřizovaných škol. Jednou je Odborné učiliště a Praktická škola Brno a druhou Vyšší odborná a střední škola Boskovice.

Jihomoravský kraj: Dvě krajské školy hledají nového ředitele
Foto: kr-jihomoravsky.cz
Popisek: Jihomoravský kraj - logo

Brněnské učiliště a praktická škola hledá nástupce za dosavadní ředitelku Soňu Řehůřovou, která se vzdala pracovního místa ke dni 31. března 2023. Škola v současnosti poskytuje vzdělávání 360 žákům v 11 učebních oborech. “Náročnost řízení této školy spočívá zejména v tom, že zhruba 60 % všech žáků má speciální vzdělávací potřeby, což musíme zohlednit při výběru vhodného kandidáta,” komentuje Jiří Nantl, náměstek hejtmana JMK pro oblast vzdělávání, zdravotnictví a strategii chytrého regionu. Také ředitel boskovické školy, Pavel Vlach, se vzdal funkce, a to k 31. červenci 2023. Tato škola poskytuje vzdělávání ve dvou učebních a šesti maturitních oborech pro celkem 814 žáků a studentů.

Nabízené pozice budou zveřejněny také na portálu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…