Jihomoravský kraj: Karta hosta usnadní turismus po jižní Moravě

01.03.2023 9:01 | Tisková zpráva

Jihomoravští radní schválili záměr vytvoření “Karty hosta” pro turisty. Cílem je provést návštěvníky nejen nejzajímavějšími místy kraje, ale dát také příležitost těm opomíjeným.

Jihomoravský kraj: Karta hosta usnadní turismus po jižní Moravě
Foto: kr-jihomoravsky.cz
Popisek: Jihomoravský kraj - logo

„Zakoupením karty turisté získají zážitky a vstupy za zvýhodněnou cenu nebo i zdarma. Partnerům, kteří se zapojí, to zase přinese zviditelnění díky společné propagaci, čímž se zvýší i jejich návštěvnost,” vysvětluje záměr Jiří Kasala, radní pro oblast cestovního ruchu.

Do karty budou zapojeny turistické cíle, krajské organizace, oblasti destinačního managementu i samotná města a obce. Přípravou je pověřena Centrála cestovního ruchu - Jižní Morava (CCR JIM). „Přípravnou fázi bychom chtěli dokončit přibližně do září a následně v podzimních měsících spustit pilotní režim. Rozvoj karty a úplné fungování předpokládáme v roce 2024. Projekt je skvělým marketingovým nástrojem, propojuje aktéry v cestovním ruchu a motivuje návštěvníky k prodloužení pobytu,” říká Martina Grůzová, ředitelka CCR JM.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…